СБУ викрила проросійських агітаторів на Львівщині, які працювали на «лнр» (відео)

СБУ викрила проросійських агітаторів на Львівщині, які працювали на «лнр» (відео)
Чоловік є засновником і адміністратором антиукраїнської спільноти «Львівська народна республіка».

Створили Львівську народну республіку та працювали на бойовиків «лнр». Кіберфахівці СБУ заблокували роботу мережі агітаторів, які поширювали фейки, пропагандистські матеріали та просували проросійські наративи у інтернет-групах Львівщини.

Зловмисники намагалися максимально широко розганяти фейковий та деструктивний контент через інтернет-спільноти виключно Львівського регіону. Їхньою основною метою було охопити якомога більше місцевої аудиторії.

Використовуючи фейкові профілі у соцмережах та на афілійованих сайтах, вони виправдовували злочини рф, поширювали пропагандистські матеріали та проросійські наративи.

За даними слідства, бойовики «найняли» одного з фігурантів віддалено виконувати функції ІТ-спеціаліста псевдоуправління «лнр».

За рішенням суду йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео) СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео)
Зловмисники хотіли підірвати авто першого заступника начальника СБУ в Луганській області.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Loading...
Load next