У Херсоні військові рф захопили будівлю банку

У Херсоні військові рф захопили будівлю банку

У Херсоні озброєні військовослужбовці рф зайняли приміщення банківської установи, заявивши, що тепер усе майно належить їм.

Про це інформує поліція Херсонської області, передає ПравдаТУТ News.

У Херсоні озброєні військовослужбовці РФ зайняли приміщення банківської установи на вулиці Ярослава Мудрого. Охоронця вигнали, а перед цим сказали чоловіку, що віднині всі службові приміщення банку, документація й комп’ютерна техніка переходять під їх контроль та у власність окупаційних війсь, - йдеться у повідомленні.

Крім того, російські військові продовжують мародерити у Херсоні та селах області. У місцевих жителів відбирають авто і мототранспорт, обкрадають будинки та викрадають людей.

Росіяни також увірвалися до квартири херсонця, провели там незаконний обшук, після чого побили господаря, одягли йому кайданки та вивезли в невідомому напрямку. Нині місцеперебування чоловіка невідоме.

За усіма фактами воєнних злочинів розпочаті кримінальні провадження.

Нагадаємо,  Сергій Гайдай натякає на швидке звільнення Лисичанська.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі
На Херсонщині поліція встановлює обставини смерті співробітника Управління патрульної поліції.
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
На Херсонщині СБУ викрила агента російської воєнної розвідки (відео) На Херсонщині СБУ викрила агента російської воєнної розвідки (відео)
Контррозвідка СБУ викрила російського шпигуна-пенсіонера Збройних сил СРСР. Він погодився на співпрацю зі спецслужбою РФ з ідеологічних міркувань.
Loading...
Load next