На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі

На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі
На Херсонщині поліція встановлює обставини смерті співробітника Управління патрульної поліції.

На Херсонщині патрульного поліцейського знайшли повішеним у лісі. Про це повідомили в поліції Херсонської області. 

Відомо, що 24 жовтня, близько 12:30, у територіальний підрозділ поліції міста Олешки звернувся 59-річний чоловік. Він повідомив, що під час прогулянки по лісу виявив тіло повішеного чоловіка.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи з’ясувалось, що померлий — 32-річний співробітник Управління патрульної поліції в Херсонській області. При огляді тіла не було виявлено слідів насильницької смерті.

Наразі відкрите кримінальне провадження, в рамках якого проводяться необхідні експертизи та інші слідчі дії для встановлення обставин смерті патрульного поліцейського. Також про подію повідомлено Державне бюро розслідувань, — відзначили у поліції.

Нагадаємо, що у Кривому Розі знайшли мертвим 46-річного Андрія Павлова - брата загиблого раніше мера Костянтина Павлова.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 
 

Читайте також
Смерть жінки на Говерлі: поліція відкрила кримінальне провадження (фото) Смерть жінки на Говерлі: поліція відкрила кримінальне провадження (фото)
Слідів насильницької смерті поліцейські не виявили.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
Loading...
Load next