Росіяни одночасно обстріляли три міста у Донецькій області

Росіяни одночасно обстріляли три міста у Донецькій області

Російські окупанти одночасно обстріляли Краматорськ, Слов'янськ та Миколаївку Донецької області. Одна людина отримала поранення.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

В результаті обстрілу були пошкоджені промислові об'єкти, багатоповерхівки, автозаправка, а також зруйнована будівля ЦНАП.

Росіяни вкотре прицільно б'ють саме по цивільній інфраструктурі та шкодять передусім місцевому населенню, - написав Кириленко.

Він зазначив, що наразі на місці атак росіян працюють рятувальники і правоохоронці. Вони розбирають завали й документують злочини окупантів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у росії залишилося менше 200 “Іскандерів”.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ворог вдарив по залізниці на Донеччині: заблоковано три евакуаційні поїзди в Слов‘янську та Краматорську Ворог вдарив по залізниці на Донеччині: заблоковано три евакуаційні поїзди в Слов‘янську та Краматорську
Через обстріли російських окупантів зруйновано залізничне полотно між Краматорськом та Слов'янськом, рух потягів наразі призупинено.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Loading...
Load next