МЗС закликає світ засудити удар рф по готелю в Краматорську

МЗС закликає світ засудити удар рф по готелю в Краматорську

У Міністерстві закордонних справ України закликали світ засудити російський удар по готелю в Краматорську, де були іноземні журналісти.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Георгій Тихий.

Минулої ночі черговий жахливий і навмисний російський удар обрушився на житлові квартали Краматорська, поранивши журналістів іноземних ЗМІ в готелі, - написав він.

За словами Тихого, прицільні удари по ЗМІ стали системною тактикою війни Росії.

Ці варварські воєнні злочини мають бути засуджені та покарані, - додав речник МЗС.

Як відомо, цієї ночі війська РФ завдали удару, ймовірно, ракетою "Іскандер-М" по готелю в Краматорську. Постраждали журналісти іноземних медіа - громадяни України, США та Великої Британії.

Нагадаємо, Україна та рф мали укласти угоду про припинення ударів по енергетиці ‒ Le Monde

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next