Львів’янин "нажив" майже 9 млн грн під час будівництва моста через річку в Дрогобицькому районі (відео)

Львів’янин "нажив" майже 9 млн грн під час будівництва моста через річку в Дрогобицькому районі (відео)

Привласнення державних коштів: 40-річний львів’янин, «нажив» майже 9 млн грн під час будівництва моста через річку в одному з селищ Дрогобицького району.

Як повідомили у поліції, pловживаючи службовим становищем, зловмисник вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використав підроблені документи, таким чином заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили зловмиснику про підозру за двома статтями.

Службовцеві загрожує максимально до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади та конфіскацією майна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка) Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)
З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.
"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка) "Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)
Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС на засіданні 28 жовтня, повідомив на брифінгу мер Львова Андрій Садовий.
У  Львівській області помер герой АТО та ООС У Львівській області помер герой АТО та ООС
24 жовтня на 38 році життя під час під час виконання обов'язків військової служби від серцевої недостатності помер учасник АТО, військовослужбовець 24 ОМБР Тарас Гургула.
Loading...
Load next