Російсько - українська війна: ЗСУ відбили атаки ворога в районах восьми населених пунктів

Російсько - українська війна: ЗСУ відбили атаки ворога в районах восьми населених пунктів
Для підтримки дій наземних угруповань українська авіація завдала 12 ударів по місцях зосередження живої сили і техніки противника.

Українські військові успішно відбили атаки росіян у районах населених пунктів Спірне, Майорськ, Одрадівка, Весела Долина, Водяне, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка. Повідомив Генштаб ЗСУ.

Противник не припинив ударів по помешканнях мирних громадян та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

За минулу добу російські окупанти завдали 3 ракетних, 33 авіаційних удари та здійснили 58 обстрілів із систем реактивної артилерії по військових та цивільних об’єктах на території України.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На інших напрямках противник обстріляв інфраструктуру із танків, мінометів та артилерії.

На Сіверському напрямку – в районах населених пунктів Сеньківка Чернігівської області та Степне Сумської області.

На Харківському напрямку – Басове та Куп’янськ.

На Краматорському напрямку – Яремівка, Тетянівка, Райгородок, Сіверськ, Білогорівка, Крива Лука, Спірне, Верхньокам’янське, Дронівка, Григорівка та Званівка.

На Бахмутському напрямку – Юр’ївка, Нью-Йорк, Миколаївка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Соледар, Бахмут, Бахмутське та Яковлівка.

На Авдіївському напрямку – Мар’їнка, Красногорівка, Первомайське та Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку – Велика Новосілка, Новодонецьке та Времівка.

На Запорізькому напрямку – Новопіль, Гуляйполе, Залізничне, Червоне.

На Південнобузькому напрямку – Таврійське, Мирне, Тернові Поди, Партизанське, Червона Долина, Білогірка, Новогреднєве, Безімене, Сухий Ставок, Біла Криниця, Ольгине, Високопілля, Кам’яне. Крім того, ворог постійно веде повітряну розвідку БпЛА.

Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Спірне, Майорськ, Одрадівка, Весела Долина, Водяне, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка.

Нагадаємо, що "Мы не можем держать оборону": російські загарбники під натиском ЗСУ на Харківщині вантажать 200-х і прощаються з рідними (аудіо).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next