Наводив дрони-камікадзе: на Одещині викрили російського агента

Наводив дрони-камікадзе: на Одещині викрили російського агента

На Одещині викрили російського агента, який наводив удари дронів-касікадзе. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Служба безпеки викрила російського агента на Одещині. Він розвідував місця дислокації та переміщення Сил оборони України на півдні регіону. (...) У разі отримання розвідданих ворог планував їх використати для підготовки диверсій і здійснення повітряних ударів, у тому числі крилатими ракетами і дронами-камікадзе, – ідеться у повідомленні.

За даними слідства, зрадником є житель міста Рені, якого завербували спецслужби рф після початку повномасштабного вторгнення. У поле зору агресорів він потрапив через свої прокремлівські погляди, які активно "афішував".

Для виконання ворожих завдань російський агент приховано спостерігав за об’єктами та маршрутами руху підрозділів ЗСУ та Національної гвардії, фотографуючи їх.

Отримані відомості передавав окупантам через анонімний Телеграм-канал у вигляді "фотозвіту" та позначок на електронній карті з детальним описом "спостережень".

Співробітники Служби безпеки затримали зловмисника на спробі передачі закритих відомостей до рф. У нього виявили мобільний телефон із доказами прихованого листування з російським куратором.

Ворожому агенту повідомили про підозру за державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: ЗСУ завдали ураження понад 20 районів зосередження живої сили і військової техніки противника (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала агента рф, який збирав дані для обстрілів на півдні Одещини (відео) СБУ затримала агента рф, який збирав дані для обстрілів на півдні Одещини (відео)
Зрадником виявився місцевий мешканець.
СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео) СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео)
Співробітники Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання чотирьох учасників злочинного угруповання на Одещині.
Loading...
Load next