ДБР у звільнених населених пунктах Донеччини виявили штаб окупантів з важливою документацією (відео)

ДБР у звільнених населених пунктах Донеччини виявили штаб окупантів з важливою документацією (відео)

Державне бюро розслідувань виявило в одному зі звільнених населених пунктів Донеччини штаб окупантів з важливою документацією.

У населеному пункті Яцьківка під Лиманом працівники ДБР виявили штаб окупантів. Штаб росіяни облаштували в одному з приватних будинків. У будівлі знайдено списки полонених та незаконно заарештованих людей. З-поміж іншого вилучено документи з даними осіб та анкети кандидатів на посади, які вирішили працювати на загарбників у захоплених підприємствах та організаціях.

Виявлені докази ретельно вивчатимуться ДБР з метою притягнення до відповідальності кожного, хто вчинив дії проти національної безпеки.

Стабілізаційні заходи у деокупованому Лимані тривають. Проводяться першочергові слідчі дії, зокрема й у межах вже відкритих кримінальних проваджень відносно місцевих зрадників та колаборантів.

Слідчі продовжують збирати доказову базу причетності фігурантів до співпраці з окупантами та проведенні підривної діяльності проти державної цілісності та суверенітету України.

Вилучено мобільні телефони, карти пам’яті та іншу техніку. Зібрано свідчення місцевих мешканців про вчинення правопорушень.

Нагадаємо, що у Запоріжжі з-під завалів після ворожих ударів дістали тіла 11 загиблих - ДСНС (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва
Основна причина катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвим, в якій загинули 26 українських військовослужбовців, – перезавантаження літака та дозвіл на злети конвеєрним способом.
Loading...
Load next