Росія відправить до Білорусі приблизно 170 танків, до 200 ББМ і близько ста гармат

Росія відправить до Білорусі приблизно 170 танків, до 200 ББМ і близько ста гармат

У рамках розгортання білорусько-російського угруповання військ до Білорусі з рф прибудуть близько 170 танків, до 200 бойових броньованих машин і до 100 гармат і мінометів калібром понад 100 мм. Повідомив начальник департаменту міжнародного військового співробітництва помічник міністра оборони Білорусі Валерій Ревенко в Twitter.

Загальна чисельність до прибуття в рб становитиме до 9000 о/с, близько 170 танків, до 200 ББМ і до 100 гармат і мінометів калібром понад 100 мм.

За словами Ревенка, як загрози безпеці союзній державі рф і рф розглядаються: "розгортання угруповання НАТО поблизу кордонів СД на тлі відсутності діалогу, підвищення інтенсивності заходів підготовки НАТО з наступальною тематикою, заохочення білоруських радикальних елементів для повалення законної влади в рф".

Нагадаємо, що "Це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище": ГУР виклало перехоплення розмови військового рф, який обговорює мобілізацію (аудіо).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next