"Це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище": ГУР виклало перехоплення розмови військового рф, який обговорює мобілізацію (аудіо)

"Це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище": ГУР виклало перехоплення розмови військового рф, який обговорює мобілізацію (аудіо)

Головне управління розвідки Міноборони України виклало розмову військовослужбовця рф, який обговорює мобілізацію в росії та скаржиться на жалюгідність спорядження російської армії у порівнянні із ЗСУ. Повідомили у ГУР МО.

Військовий рф у телефонній розмові каже, що живе "наче під час кам'яної доби": без води, умов і можливості виходу в Інтернет.

Тут нічого немає - ні світла, ні води. Живемо, як у кам'яному віці. Ні інтернету немає, не знаю навіть, що у росії відбувається, - заявив окупант та додав, що новомобілізованих не навчатимуть, а відразу відправлять на фронт.

Його співрозмовник розповів про "часткову" мобілізацію та втечу сотень тисяч призовників за кордон. 

Зараз ось цих, яких наберуть, це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище сюди, розумієш? - каже загарбник.

Товариш окупанта почав запевняти його, що мобілізованих нібито навчатимуть військової справи, що загарбник заперечує.

Я приїхав туди 17-го числа, 25-го я поїхав. А мені теж обіцяли, що нас два місяці навчатимуть. Ти нікому не вір... Половина автомат у руках не тримали, - сказав він.

Водночас він нарікає на спорядження, яке значно поступається українському. 

"Ні "Градів" немає, я кажу: "Де "Гради"? Де літаки? Взагалі де все є?.. У нас квадрокоптери в дощ бояться літати, бо там стоять якісь моторчики, що можуть замкнути. ЗСУ літають і в дощ, і у вітер, коли хочеш, - каже росіянин.

Нагадаємо, що частину ЗАЕС віддали під контроль формування Кадирова – ЦНС.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next