Окупанти обстріляли Енергодар: місто частково без світла і води

Окупанти обстріляли Енергодар: місто частково без світла і води

Вночі Енергодар знову зазнав ворожих обстрілів. Місто частково без світла та води. Про це у Telegram повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Обстріли спочатку промисловоі зони, а потім і самого міста почались близько опівночі і не вщухають зранку. Є повідомлення про пошкодження однієі з підстанцій, в також будівлі виконавчого комітету міської ради, - наголосив він.

Орлов додав, що інформації про постраждалих серед цивільного населення не надходило.

Прошу всіх до стабілізації ситуації залишатися вдома та дотримуватися правила двох стін, - зазначив міський голова.

Нагадаємо, що ЗСУ "мінуснули" три склади з боєприпасами росіян – ОК "Південь".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next