Ізраїль атакував завод зі збирання іранських дронів

Ізраїль атакував завод зі збирання іранських дронів

В околицях Дамаска в Сирії 21 жовтня знищено лінію складання іранських безпілотників. Про це повідомляє Сирійська обсерваторія з прав людини SOHR.

Згідно з джерелами SOHR, військову логістику та обладнання, що використовували для складання безпілотників іранського виробництва в районі військового аеропорту Дімас у західній частині Ріф-Дамашка, було знищено після прямого обстрілу ізраїльськими ракетами. Радар і злітно-посадкова смуга також були націлені на аеропорт. Однак поки що про постраждалих не повідомляється, - йдеться в повідомленні.

У січні 2022 року партії зброї, боєприпасів і деталей для виробництва дронів прибули до військового аеропорту Дімас у західній сільській місцевості Дамаска та аеропорту Т4 у сільській місцевості Хомса, повідомили надійні джерела SOHR.

Варто зазначити, що Іран і підтримувані ним ополченці останнім часом практично повністю контролювали військовий аеропорт Дімас.

Крім того, члени «Хізбалли» проводили бурові роботи в аеропорту і навколо нього для зберігання стратегічної зброї, доставленої Іраном у район, розташований недалеко від сирійсько-ліванського кордону. Джерела Сирійської обсерваторії повідомили, що в аеропорту Дімас були помічені експерти з іранської «Революційної гвардії» і кілька експертів з ліванської «Хізбалли», які пройшли навчання в Ірані.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
Loading...
Load next