У лікарню Мелітополя завезли "партію" поранених росіян, вночі було гучно у Василівці – Федоров

У лікарню Мелітополя завезли "партію" поранених росіян, вночі було гучно у Василівці – Федоров

В лікарню тимчасово окупованого Мелітополя привезли "партію" поранених росіян, окупанти виганяють з міської лікарні цивільних, щоб рятувати своїх військових. Повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

росіяни на тимчасово окупованій території Запорізької області раптом занедужали. Минулої ночі в лікарню в Мелітополі привезли більше десяти загарбників з травмами різного ступеня тяжкості. Їх нібито дістають з-під завалів у школі с. Михайлівка.

Також відомо, що вночі було гучно в тимчасово окупованій Василівці.

Федоров додав, що у Мелітополі російські окупанти наказали цивільним залишити стаціонар лікарні невідкладних станів. Рідних пацієнтів також виганяють, не даючи можливості побачити хворих та отримати консультацію лікаря.

Зазначу, що саме у цьому медзакладі лікуються прооперовані та ті, життя яких залежить від оперативно наданої допомоги. Але рашистам байдуже на городян. Вони фактично захопили лікарню, щоб рятувати своїх "трьохсотих", – додав Федоров.

Нагадаємо, що наші воїни уразили 2 пункти управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next