Справа MH17: суд в Нідерландах визнав Харченка, Дубинського та Гіркіна винними та призначили довічне ув'язнення

Справа MH17: суд в Нідерландах визнав Харченка, Дубинського та Гіркіна винними та призначили довічне ув'язнення

Суд у Нідерландах дійшов висновку про те, що Ігор Гіркін, Сергій Дубинський та Леонід Харченко винні у діях, що призвели до катастрофи літака Boeing рейсу MH17 Malaysia Airlines та загибелі 298 людей. Про це заявив під час сьогоднішнього засідання головуючий суддя Фредерік Стейнхаус.

Пулатов оголошений невинним по двох пунктах, за якими його було обвинувачено… Гіркін, Дубинській і Харченко визнаються винними, - сказав суддя.

Під час зачитування вироку суддя зауважив, зокрема, що суд дійшов висновку про те, що росія мала ефективний контроль над східними територіями України влітку 2014 року. Так, суд вважає, що росія мала загальний контроль над так званою "днр". 

Протягом 14 днів після винесення вироку сторони обвинувачення та захисту можуть оскаржити рішення суду.

Жоден з чотирьох обвинувачуваних у четвер не був присутній на засіданні суду.

Суд засуджує Харченка, Гіркіна і Дубінського до пожиттєвого ув’язнення, - сказав головуючий суддя Фредерік Стейнхаус.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі
Цей свідок входив до складу 53-ї зенітно-ракетної бригади Збройних сил Росії й перебував на Донбасі в липні 2014 року.
Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео) Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео)
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.
Loading...
Load next