Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі

Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі
Цей свідок входив до складу 53-ї зенітно-ракетної бригади Збройних сил Росії й перебував на Донбасі в липні 2014 року.

Адвокати обвинуваченого у катастрофі MH17 вимагали долучити до справи покази свідка з російської зенітно-ракетної бригади. Фактично захист визнав, що військові з Курська перебували на Донбасі. Про це повідомляє Nu.nl. 

Мова йде про військових з 53 зенітно-ракетної бригади російських збройних сил. Цей свідок перебував на Донбасі у липні 2014 року.

Своєю чергою захист обвинуваченого росіянина Олега Пулатова хотів, щоб до справи долучити нібито виправдувальні свідчення цього військового. Спершу той зазначав, що ракета "Бук" не могла збити літак малазійських авіаліній. Пізніше, взагалі відмовився від цих свідчень.

Але в суді вирішили відхилити відповідне клопотання адвокатів. Таке рішення вони аргументували тим, що прокуратура не мала права долучати ці покази до матеріалів справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що рішення щодо катастрофи можуть оголосити до грудня 2022 року.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
У Нідерландах розпочалось друге засідання у справі про збиття боїнга МН17 на Донбасі У Нідерландах розпочалось друге засідання у справі про збиття боїнга МН17 на Донбасі
У судовому комплексі поблизу Амстердама розпочалось слухання у справі збитого малазійського літака.
Loading...
Load next