На Харківщині знайшли тіла двох чоловіків: ймовірно, їх розстріляли росіяни

На Харківщині знайшли тіла двох чоловіків: ймовірно, їх розстріляли росіяни

У Куп'янському районі Харківщини правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків. За попередньою версією слідства, їх розстріляли російські військовослужбовці. Повідомив Офіс генерального прокурора у Facebook.

24 листопада біля лісосмуги у селі Подоли Куп'янського району прокурори спільно зі слідчими поліції ексгумували тіла двох місцевих жителів – чоловіків 28 та 39 років.

За попередньою версією слідства, чоловіків розстріляли російські військові у середині вересня, коли село знаходилось під окупацією.

За інформацією Офісу генпрокурора, односельці бачили, як автомобіль чоловіків забуксував біля російського блокпоста, після чого у них вистрілили автоматною чергою.

Повідомляється, що на тілах вбитих виявлено вогнепальні поранення в області тулуба та голови.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Наразі тіла загиблих направлено для проведення судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, що у Мелітополі "бавовна": попередньо, є влучання в аеродром.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Замість борошна - вибухівка: в Донецьку ув'язнили посібницю окупантів, яка зберігала заборонені речовини (фото) Замість борошна - вибухівка: в Донецьку ув'язнили посібницю окупантів, яка зберігала заборонені речовини (фото)
Так, жінка облаштувала схрон з бойовими припасами, вибуховими пристроями та речовинами, ховавши їх у пакетах із борошном.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Loading...
Load next