Зрадили під час окупації Криму і воювали на Херсонщині: двох офіцерів оголошено в розшук

Зрадили під час окупації Криму і воювали на Херсонщині: двох офіцерів оголошено в розшук

Командиру механізованої роти та начальнику відділення зв’язку – начальнику зв’язку штабу військової частини в АР Крим заочно повідомлено про підозру за фактом державної зради. Їх оголошено в розшук за грошову винагороду. Пише спеціалізована прокуратура Південного регіону.

...заочно повідомлено про підозру командиру механізованої роти та начальнику відділення зв’язку – начальнику зв’язку штабу військової частини в АР Крим, за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України), - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, у 2014 році, під час тимчасової окупації території АР Крим та Севастополя, внаслідок збройної агресії рф, колишні офіцери не з’явилися на службу в пункті постійної дислокації на материковій частині України, зрадили Військовій присязі на вірність українському народові та відмовились виконувати обов'язки несення військової служби у Збройних Силах України. Перейшовши таким чином на бік ворога, вони вчинили державну зраду.

Надалі обидва зрадники, проходили військову службу у складі зс рф на керівних посадах й брали активну участь у збройній агресії рф проти України на Херсонському напрямку.

У січні 2015 року вказаним особам заочно повідомлено про підозру у дезертирстві та оголошено в розшук.

Нагадаємо, що у квартирах окупованого Маріуполя вода перетворилася на кригу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівські десантники взяли в полон колишніх військових ЗСУ з Криму (відео) Львівські десантники взяли в полон колишніх військових ЗСУ з Криму (відео)
В полоні опинилися колишні військовослужбовціі ЗСУ, які 8 років тому вступили на службу до збройних сил держави-агресора. А 25 лютого цього року повернулися на територію України у складі окупаційних військ
Loading...
Load next