СБУ викрила понад 2 тисячі державних зрадників з початку війни

СБУ викрила понад 2 тисячі державних зрадників з початку війни

СБУ викрила понад 2 тисячі державних зрадників з початку війни.

Про це сказав голова СБУ Василь Малюк виданню «The Wall Street Journal».

СБУ викрила понад 2 тисячі державних зрадників з початку війни. Російська агентура раніше розросталась в Україні, немов ракові клітини. Сьогодні СБУ схожа на хірурга, який очищує українську землю від зрадників та шпигунів, - підкреслив Малюк.

Він додав, що одним з основних завдань агентів рф є збір інформації про військові об'єкти, в тому числі військові бази та склади боєприпасів.

Нагадаємо, У Херсоні росіяни влучили в університет

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині СБУ викрила орендатора місцевої ТЕЦ, який вкрав 40 млн гривень (фото) На Сумщині СБУ викрила орендатора місцевої ТЕЦ, який вкрав 40 млн гривень (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України викрили на незаконному привласненні 40 мільйонів гривень орендатора Охтирської ТЕЦ. Керівництво теплової електростанції штучно накопичувало боргові зобов’язання.
СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн
На Полтавщині Служба безпеки України викрила чиновників, які розкрадали газу держпідприємства "Укргазвидобування". Внаслідок злочинних дій посадовців держава зазнала збитків на понад 4 мільйони гривень.
СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти
Служба безпеки України виявила незаконне угрупування, яке займалося легалізацією та незаконним переведенням коштів, у тому числі через купівлю криптовалют.
Loading...
Load next