рф створює "творчі бригади", щоб підняти бойовий дух – британська розвідка

рф створює "творчі бригади", щоб підняти бойовий дух – британська розвідка

росія створює так звані "фронтові творчі бригади", щоб підняти бойовий дух окупантів. Про це повідомляє звіт розвідки міністерства оборони Великої Британії.

14 грудня 2022 року міноборони рф оголосило про створення двох "фронтових творчих бригад" для підняття бойового духу військовослужбовців, задіяних у "спеціальній військовій операції", – пише розвідка.

Як пишуть росЗМІ, до лав увійдуть оперні співаки, актори та артисти цирку.

Військова музика та організовані розваги для дислокованих військ мають довгу історію у багатьох збройних силах, але в росії вони тісно переплетені з концепцією ідеологічного політичного виховання радянських часів, – ідеться у повідомленні міноборони Британії.

Британські розвідники зазначили, що слабкий моральний дух продовжує робити вразливою більшу частину російських сил.

Побоювання солдатів насамперед пов'язані з дуже високим рівнем втрат, поганим керівництвом, проблемами з оплатою праці, браком обладнання та боєприпасів, а також відсутністю ясності щодо цілей війни. Зусилля творчих бригад навряд чи суттєво знімуть ці побоювання, – ідеться у повідомленні.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next