У Сєвєродонецьку процвітає мародерство: окупанти крадуть системи опалення і особисті речі - ОВА

У Сєвєродонецьку процвітає мародерство: окупанти крадуть системи опалення і особисті речі - ОВА

Жителі тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області повідомляють, що під виглядом ремонтних робіт росіяни грабують їхні квартири. Повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

В одному із відомих випадків людина, що залишилася в окупації, зранку пішла по справах, а по обіді виявила вирізані двері. Разом із елементами системи опалення, подекуди зовсім новими, в людей зникають особисті речі. Радіатори ріжуть разом із трубами під стелю. Обіцяють до кінця лютого встановити сучасні. В деяких будинках, де відбуваються ці диво-ремонти, потребують відновлення дах, відсутні вікна у багатьох квартирах тощо. Але батареї - найцінніше, - ідеться у повідомленні ОВА у Телеграм.

Також в ОВА наголошують, що в лікарні Луганська наразі перебуває понад 1000 поранених бойовиків. На усіх не вистачає медичного персоналу, асистентів хірургів.

На таку кількість пацієнтів в медзакладах відсутні в достатній кількості медичні препарати та навіть койко-ліжка та постільна білизна. Утім, росіяни готуються приймати наступну партію поранених окупантів, - додають у відомстві.

Нагадаємо, що у Мелітополі прогриміли сильні 2 вибухи.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next