У Токмаці окупанти грабують помешкання місцевого населення

У Токмаці окупанти грабують помешкання місцевого населення

У тимчасово окупованому Токмаці (Запорізька область) окупанти грабують помешкання місцевого населення яке залишило місто через окупацію.

Про це повідомляє ЦНС.

Так, у вільні квартири розселяються новоприбулі військові ворога. Водночас майно місцевих мешканців грабується “визволителями” й відправляється до рф. При цьому, такі події відбуваються вдень, тобто ворог не приховує злочини.

Такі дії свідчать про невпевненість командування рф в оперативній обстановці навколо міста, поки пропагандисти заявляють про “росія назавжди”.

Нагадаємо, Парламент Литви заборонив хутрові ферми

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські військові важко поранили двох воїнів ООС Російські військові важко поранили двох воїнів ООС
Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.
Loading...
Load next