Відомий як "Шнир", "Шнира", "Блютуз": на Херсонщині підірвали машину колаборанта Андрія Штепи, він загинув

Відомий як "Шнир", "Шнира", "Блютуз": на Херсонщині підірвали машину колаборанта Андрія Штепи, він загинув

Окупаційний голова селища Любимівка Херсонської області Андрій Штепа загинув під час підриву автомобіля. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на екстрені служби та депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

За попередніми даними, він загинув. Документи в машині на його прізвище, тіло, що обгоріло. Це був підрив, — повідомив росЗМІ окупаційний "глава" адміністрації району Павло Філіпчук.

За даними росЗМІ, у машині Штепи було закладено вибухівку. За словами депутата Херсонської облради Сергія Хланя, Андрій Штепа відомий як "Шнир", "Шнира", "Блютуз".

Нагадаємо, що стали відомі подробиці поранення Рогозіна в окупованому Донецьку (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Loading...
Load next