З окупованого Севастополя повідомили про роботу ППО

З окупованого Севастополя повідомили про роботу ППО

У Севастополі у тимчасово окупованому Криму спрацювала російська система ППО, у небі було видно дві цілі. Повідомляє Крим.Реалії.

За даними видання, над центром Севастополя було чути гучний і гуркотливий вибух – у небі було видно дві цілі. Одна з них була збита, а друга відлетіла у бік Інкермана, у небі залишився білий слід.

Про роботу системи ППО також повідомив і призначений рф "губернатор" Севастополя михайло развожаєв у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що Жеваго у Франції відправили під екстрадиційний арешт.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП в окупованому Криму: зіштовхнулося 13 машин (відео) Масштабна ДТП в окупованому Криму: зіштовхнулося 13 машин (відео)
Поки відомо про 3 постраждалих внаслідок аварії.
Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото) Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото)
Підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ суттєво посилили систему радіолокаційної розвідки та зенітного ракетного прикриття у Чернігівській області.
В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео) В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео)
Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова.
Loading...
Load next