рф розмістила війська радіаційного захисту на заводі “Кримський титан” у Криму

рф розмістила війська радіаційного захисту на заводі “Кримський титан” у Криму

В тимчасово окупованому Криму на заводі “Кримський титан” зафіксовано розміщення російської техніки та військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту (РХБЗ). Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованому півострові зафіксовано розміщення техніки на заводі “Кримський титан” (Армянськ), а також підрозділи військ радіаційного, хімічного й біологічного захисту зс рф, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі невідомо чим обґрунтовано перебування останніх на захопленому підприємстві. Адже це може бути навчання чи вимоги командування окупаційних військ.

Центр національного спротиву закликав мешканців Армянську тимчасово утриматися від прогулянок на відкритому повітрі.

Нагадаємо, що понад 500 російських підручників: у деокупованій Харківській області правоохоронці вилучили завезені примірники.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Loading...
Load next