Падіння гвинтокрила біля дитсадка в Броварах: загинуло керівництво МВС (відео)

Падіння гвинтокрила біля дитсадка в Броварах: загинуло керівництво МВС (відео)

Через падіння гелікоптера біля дитячого садка в Броварах, що під Києвом, є загиблі, постраждало близько 5 людей. Про це повідомила речниця Нацполіції Київської області Ірина Прянішнікова в ефірі телемарафону.

Наразі відомо, що є близько 5 потерпілих і є загиблі, - сказала Прянішнікова.

Голова Нацполіції повідомив, що внаслідок авіакатастрофи у Броварах загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар.

Відомо про 16 загиблих, з них двоє дітей. На борту гелікоптера було дев’ять людей. 22 потерпілих, зокрема 10 дітей, перебувають у лікарні. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото) Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
Loading...
Load next