Спортивна арена в Луганську переповнена пораненими росіянами - ОВА

Спортивна арена в Луганську переповнена пораненими росіянами - ОВА

Спортивна арена у Луганську переповнена пораненими росіянами – там намагаються врятувати понад 600 бойовиків. Повідомляє Луганська ОВА у Telegram.

Найбільша після знищеного окупантами Льодового палацу крита спортивна арена регіону, розташована у Луганську, переповнена пораненими росіянами – там намагаються врятувати більше 600 бойовиків, - ідеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що на захоплених росією територіях Луганщини все менше довіряють місцевим колаборантам. Ще влітку показовим прикладом став Сєвєродонецьк, де окупаційна влада не знайшла «гідних» претендентів, які спромоглися б керувати містом.

Заколихався стілець «влади» і в Лисичанську, куди на підсилення приїхав заступник прем'єр-міністра республіки татарстан – його призначено заступником окупаційної адміністрації міста, - інформує Луганська ОВА.

Зазначається, що багато разів окупанти намагалися спростувати факти примусової мобілізації на Луганщині. Але самі повідомляють, що на фронті залишається багато викладачів вишів, 17 з яких мають вчені ступені кандидатів і докторів наук.

А от на території рф мобілізують чоловіків, депортованих з тимчасово окупованих територій. Це одна з причин прийнятого урядом рф рішення щодо видачі паспортів за місцем проживання, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що українці за кордоном отримають можливість реєструвати акти цивільного стану – рішення Кабміну.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next