Ворог готується до масового ракетного удару – ОК «Південь»

Ворог готується до масового ракетного удару – ОК «Південь»
Атаки можуть йти в кілька хвиль.

Існує висока ймовірність, о ворог сьогодні може завдати масований ракетний удар. Про це в етері телемарафону заявила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

За словами Гуменюк, крайню масовану ракетну атаку окупанти здійснили 26 січня. А вже 9 лютого минуло 2 тижні з того моменту. І є всі причини припускати, що вороги готуються до нової атаки.

Як ми попереджали: спочатку іде хвиля "Шахідів", які розвідують напрямки роботи ППО і намагаються влучити в об'єкти критичної інфраструктури, а далі ворог готує ракетний удар. І все про це красномовно свідчить, – підкреслила вона.

Речниця ОК "Південь" зауважила, що дещо відтермінувала дії ворога стихія. Шторм у Чорному морі не дозволяв тримати в акваторії ракетоносії. І щойно коливання зменшилися з 5 – 7 балів до 3 – 4, на бойовому чергуванні з'явилися вже три ракетоносії, які разом на собі мають 20 ракет "Калібр"

Не ігноруйте повітряну тривогу! Зарядіть електронні пристрої та перебувайте в укриттях!

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти випустили п'ять ракет по Полтавщині: що відомо Окупанти випустили п'ять ракет по Полтавщині: що відомо
Інформацію про постраждалих та руйнування поки уточнюють.
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next