Пілота рф, який бомбардував телевежу у Харкові, засудили до 12 років (відео)

Пілота рф, який бомбардував телевежу у Харкові, засудили до 12 років (відео)

За матеріалами СБУ 12 років за ґратами проведе російський льотчик, який бомбардував Харківську телевежу. Повідомили у Службі безпеки України.

Зловмисником є заступник командира військової частини 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу зс рф, - повідомили у СБУ.

Як повідомили у спецслужбі, 6 березня минулого року пілот рф на російському бойовому літаку перетнув державний кордон України і здійснив бомбардування радіотелевізійної станції у Харкові.

Встановлено, що для проведення повітряної атаки ворог застосував вісім авіаційних бомб ФАБ-500 загальною вагою 2,5 тонни у тротиловому еквіваленті.

Самого льотчика українські захисники збили одразу після того, як він скинув бомби. Після катапультування та приземлення його було затримано. На підставі доказів, зібраних слідчими СБУ, суд визнав його винним за порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що наша авіація завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.
Loading...
Load next