Окупанти у Криму створили оборонне угрупування - ГУР

Окупанти у Криму створили оборонне угрупування - ГУР

Російські окупанти у тимчасово окупованому Криму створили оборонне угрупування та готуються до оборонних дій. Про це в етері національного телемарафону 16 березня розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Інфраструктура на тимчасово окупованому півострові підтримується в бойовій готовності. У Криму розміщений потужний сухопутний і авіаційний компонент. Наприклад, це близько 90 бойових літаків, 60 бойових вертольотів. Створено оборонне угруповання, що здійснює заходи із облаштування фортифікаційних споруд, лінії оборони. Вони готуються до оборонних дій на території півострова, - повідомив він.

Скібіцький зауважив, що українська розвідка постійно відстежує все, що пов'язане з діяльністю угруповання російських військ у тимчасово окупованому Криму.

Коментуючи спорудження окупантами траншей та окопів на кримських пляжах, представник ГУР зазначив, що вони "обрали найбільш небезпечні напрямки, де може бути проведена морська десантна операція, і зараз саме там здійснюють підготовку оборонних рубежів".

Нагадаємо, що "Бавовна" під Маріуполем: Андрющенко заявив, що здетонував склад боєприпасів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни
Вибухи на ворожій авіабазі біля окупованого Сімферополя пролунали 16 серпня.
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Російсько-українська війна: триває 69 доба російського вторгнення (відео) Російсько-українська війна: триває 69 доба російського вторгнення (відео)
Кораблі чорноморського флоту в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури на території України.
Loading...
Load next