У соборі Хмельницького прихильники УПЦ МП побили військового (відео)

У соборі Хмельницького прихильники УПЦ МП побили військового (відео)

У неділю, 2 квітня, з самого ранку в Хмельницькому спалахнув новий скандал на релігійному ґрунті. В одному із храмів УПЦ (мп) священнослужителі побили військового. Відео інциденту на своїй сторінці оприлюднив депутат облради Віктор Бурлик

За словами Бурлика, на відео військовий Артур Ананьєв. Він із початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт в складі 19-го стрілецького батальйону. У боях отримав контузію та черепно-мозкову травму.

Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він САМ пішов в московський храм щоб задати питання «Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат?» Що було далі видно на відео, — підписав допис Віктор Бурлик. 

На відео один із священиків в рясі накинувся на військового. Решта “отців” стоять та не боронять людину від нападу. Як все було дивіться на відео:

Нагадаємо, Суд відправив Павла під цілодобовий домашній арешт на два місяці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео) На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео)
На зупинці громадського транспорту в селищі Торчин Волинської області кілька п'яних чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.
Loading...
Load next