Майора Хмельницького обласного ТЦК засудили за зловживання впливом

Майора Хмельницького обласного ТЦК засудили за зловживання впливом

Суд виніс вирок майору Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за зловживання впливом на членів військово-лікарської комісії.

Про це повідомляє суд Хмельницької області.

У Хмельницькому міськрайонний суд виніс вирок майору обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за те, що той впливав на рішення членів військово-лікарської комісії.

Зазначають, що 18 липня перебуваючи в гаражному масиві, офіцер запропонував одному з військовозобов’язаних вирішити його "проблему". Зокрема, за 2 тисячі доларів військовослужбовець пообіцяв вплинути на рішення членів військово-лікарської комісії Хмельницького обласного ТЦК та СП, аби ті визнали чоловіка непридатним до військової служби.

Відомо, що 16 серпня заступник керівника Хмельницької спеціалізованої прокуратури та обвинувачений в присутності захисника уклали угоду про визнання винуватості в повному обсязі.

Сторони узгодили між собою призначення покарання у виді штрафу в розмірі 4400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 74 800 гривень, а також додаткового покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані з організацією, забезпеченням та здійсненням військового обліку військовозобов’язаних та призовників територіальними центрами комплектування та соціальними підтримками, строком на один рік, – йдеться у повідомленні.

Обвинувачений свою вину повністю визнав та розкаявся. Суд укладену угоду затвердив, при цьому винесений попередньо запобіжний захід у вигляді домашнього арешту скасував.

На вирок може бути подана апеляційна скарга.

Нагадаємо, Рф кинула на поле бою в Україну новостворену "резервну армію" – британська розвідка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next