Окупанти витратили $5,5 млрд на ракети і безпілотники за останні півроку - ЦПД

Окупанти витратили $5,5 млрд на ракети і безпілотники за останні півроку - ЦПД

За останні пів року окупанти випустили по Україні тисячі ракет та безпілотників. За приблизними розрахунками, лише вартість перехоплених ворожих об’єктів складає приблизно 5,5 мільярда доларів, повідомляє Центр протидії дезінформації.

Водночас річні бюджети цілих регіонів росії часто в десятки чи навіть сотні разів нижчі вартості ракетного терору. У зв’язку з цим не завжди із першого погляду вдається зрозуміти – «калібрувалася» росія чи ні.

Порівняння вартості ракет, якими ворог намагався зруйнувати українську енергосистему, із сумами бюджетів цілих російських регіонів:

 

Нагадаємо, «12 кроків деокупації Криму»: Данілов оприлюднив план дій на території півострова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next