Українські хакери вразили сайти партнерів оборонної компанії рф

Українські хакери вразили сайти партнерів оборонної компанії рф

Українські кібервійська вразили сайти партнерів російської оборонної компанії "Ремдизель", що займається випуском бронемашин "Ахмат". Така акція відбулась до дня російського РЕБ.

Про це повідомляє АрміяInform. 

Відомо, що українські кібервійськові вивантажили інформацію 15 підприємств, які є партнерами "Ремдизель". 

Замість стартових сторінок цих компаній тепер можна побачити спалені "Леєр 2" і "Красухи" - російські засоби РЕБ, - зазначено в повідомленні. 

Згідно з даними АрміяInform, унаслідок атаки вражено сайти компаній "ПромАрматура" (Набережні Челни, Татарстан) і "ИнтерТестСтрой +" (Митищі, Московська область). Зазначено, що ці два підприємства - партнери "Ремдизель". 

Водночас було вражено філіали компанії-постачальника фарби для оборонавтопрому окупантів - "Рамтел". 

Серед уражених цілей — електронний ресурс фірми "Вторцветмет", яка тісно пов’язана з Ярославським заводом гумових технічних виробів — постачальником шин для російських авто цивільного та військового призначення. Обидві компанії очолював Сергій Вікторович Даленко, член партії "Єдина Росія", - додають у повідомленні. 

Нагадаємо, На Сумщині прикордонники відбили напад російських диверсантів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next