рф змінила цілі обстрілів по Україні - розвідка Британії

рф змінила цілі обстрілів по Україні - розвідка Британії

Останні обстріли свідчать, що росія відмовилася від ударів по енергетичній інфраструктурі України і зосередила атаки на військових та промислових об'єктах.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

Як зазначається, це були перші атаки подібного масштабу за 50 днів після 9 березня. Ударів було завдано російськими стратегічними бомбардувальниками дальньої авіації Ту-95 та Ту-160, ймовірно, із застосуванням ракет Х-101 та Х-555.

Згідно з даними британської розвідки, під час обох атак було використано менше ракет, ніж у попередніх випадках, що, ймовірно, пов'язано зі спробами москви відновити запаси КРПБ.

Типи об'єктів, пошкоджених російськими ударами, вказують на можливу відмову від націлювання на електроенергетичну мережу України. Обидва нещодавні удари, ймовірно, були спрямовані на військову, промислову та логістичну інфраструктуру України, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом доби ЗСУ відбили понад 30 атак росіян

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next