У ГУР назвали головну мету ракетних атак рф

У ГУР назвали головну мету ракетних атак рф

РФ намагається обстрілами зірвати плани та підготовку до активних військових дій протягом весняно-літньої кампанії. При цьому інтенсивні удари відбуваються як по лінії фронту, так і по решті території України.

Про це заяив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає прес-служба ГУР.

Раніше їм не вдалося покласти нашу енергетичну систему, і зараз у них зовсім інші пріоритети — це зірвати наші плани та підготовку до активних дій протягом весняно-літньої кампанії, — пояснив представник воєнної розвідки України.

За словами Вадима Скібіцького, ракетами агресор намагається вразити скупчення нашого озброєння та військові об'єкти.

Стосовно ракетного озброєння, на теперішній час його росіяни застосовують по наших пунктах управління (центрах прийняття рішень), шляхах постачання та пунктах зосередження боєприпасів, техніки, по місцях зберігання палива, а також районах зосередження військ.

Окрему увагу противник почав приділяти районам розміщення наших засобів ППО, — пояснив представник воєнної розвідки.

Крім того, на лінії фронту росіяни активно застосовують авіаційний компонент. За словами Вадима Скібіцького, щодня оперативно-тактична авіація окупантів використовує близько 20-25 авіаційних бомб КАБ-500 та завдає ударів на лінії фронту та по прифронтових територіях.

Нагадаємо, Росія слабка. Ми перемагаємо її навіть тоді, коли у неї в руках більше зброї - Зеленський на саміті Ліги арабських держав (ВІДЕО)

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next