Контрнаступ України має шанси на успіх, але може призвести до втрат - Павел

Контрнаступ України має шанси на успіх, але може призвести до втрат - Павел

Президент Чехі Петр Павел вважає, що запланований контрнаступ України має хороші шанси стати успішним, але може призвести до великих втрат, якщо Росія добре використає свою підготовлену оборону.

Заяву чеського президента наводить Reuters.

Безумовно, є велика надія, що український контрнаступ буде успішним, тому що Україна мотивована, добре підготовлена, її війська досвідчені і, безумовно, не підвладні таким недолікам, як російська армія, – сказав Павел.

За його словами, армія РФ має серйозні проблеми з логістикою та бойовим духом, але не слід очікувати, що російська оборона посиплеться.

Росія встигла підготувати відносно якісну і глибоку оборону на кількох лініях, яка, в разі ефективного використання, буде коштувати ... Україні великих втрат, – додав він.

Павел зазначив, що неможливо сказати, яку територію Україна може відвоювати, оскільки можливі різні сценарії розвитку подій.

Не завжди все йде так, як хотілося б, але я думаю, що шанси на значний успіх України дійсно високі, – зауважив він.

Нагадаємо, Словаччина скасувала обмеження на імпорт агропродукції з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next