Велика Британія надішле в Україну сотні нових ударних дальнобійних безпілотників

Велика Британія надішле в Україну сотні нових ударних дальнобійних безпілотників

Велика Британія надішле в Україну сотні нових ударних дальнобійних безпілотників дальнього радіусу дії з дальністю польоту понад 200 км.

Після прибуття Президента Володимира Зеленського в Британію для переговорів з прем'єр-міністром Ріші Сунаком британський уряд повідомив про передачу Україні дальнобійних безпілотників, повідомляє Reuters.

Сьогодні прем'єр-міністр підтвердить подальше надання Великою Британією сотень ракет протиповітряної оборони та нових безпілотних авіаційних систем, включаючи сотні нових ударних безпілотників дальнього радіусу дії з дальністю польоту понад 200 км, – йдеться у повідомленні уряду.

Зазначається, що все перелічене вище буде доставлено протягом найближчих місяців, оскільки Україна готується посилити свій опір російському вторгненню.

Нагадаємо, Туризм в Україні: надходження у бюджет зросли у 10 областях

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки
Постраждалих внаслідок вибухів не було.
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Корабель флоту Великої Британії увійшов в води Чорного моря та прямує до Одеси (відео) Корабель флоту Великої Британії увійшов в води Чорного моря та прямує до Одеси (відео)
Патрульний корабель ВМС Великої Британії прибережної зони Trent P224 сьогодні, 16 травня, увійшов в акваторію Чорного моря й прямує до порту Одеси.
Loading...
Load next