ЗСУ просунулись під Бахмутом — Череватий

ЗСУ просунулись під Бахмутом — Череватий

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що українським бійцям вдалося просунутися під Бахмутом. За 24 години вони змогли просунутися на відстань від 200 до 400 метрів.

Про це Сергій Череватий розповів в ефірі телемарафону.

За словами спікера, російська сторона продовжує робити дії з метою повного захоплення Бахмута, вважаючи це стратегічною точкою. Наразі російські сили намагаються прорвати оборону українських військ у південно-західній частині міста.

Проте наші війська на флангах активно протистоять ворогові, прагнучи контратакувати в рамках оборонної операції. В результаті тактичних дій протягом останньої доби, нам вдалося просунутися на 200-400 метрів у різних місцях, — підкреслив Череватий.

Крім цього слід зазначити, що нещодавно російські сили заявили про повний контроль над Бахмутом. Однак офіційні представники України спростували ці заяви, підтвердивши, що українська оборона все ще залишається у місті.

Також наголошується, що у травні українська армія досягла значного прогресу під Бахмутом, звільнивши кілька позицій від російських військ і продовжуючи твердо рухатися вперед.

Нагадаємо, Бєлгородська область залишається без ядерних боєприпасів: росіяни терміново евакуюють сховище — ГУР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою
Цю гілку не використовують з 2014 року, засувки закриті, але аміак з неї зараз витікає самоплином.
Loading...
Load next