27 травня у Дніпрі оголошено днем жалоби

27 травня у Дніпрі оголошено днем жалоби

У Дніпрі 27 травня оголосили днем жалоби за загиблими від російського ракетного удару по медзакладах у п’ятницю.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

Завтра у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару росіян по одній з наших лікарень, – написав він.

Філатов заявив, що на місці удару триває розбір завалів.

Денний ракетний удар знищив філіал одного з медзакладів, де надавали психіатричну допомогу. Простими словами – психлікарню. Жодних військових обʼєктів там і близько не було. Взагалі. Держава-терористка, вочевидь, вбачає собі загрозу вже навіть у підопічних психіатрії, – зазначив мер.

Станом на 16:00 відомо про 26 поранених людей, серед них двоє дітей. Двоє людей загинули.

Нагадаємо, Ракетний удар по Дніпру: одна людина загинула, 23 поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next