Смертельна ДТП: судді Тандиру можуть обрати запобіжний захід вже сьогодні

Смертельна ДТП: судді Тандиру можуть обрати запобіжний захід вже сьогодні

До кінця дня 27 травня можуть обрати запобіжний захід голові Макарівського районного суду Олексію Тандиру, який за кермом автомобіля збив на смерть бійця Національної гвардії.

Про це сказала речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

Зараз, наскільки мені відомо, можливо, навіть в ці хвилини готується або вже відбувається в Печерському районному суді засідання, де йому обиратиметься запобіжний захід...Припускаю, що до завершення дня буде обрано запобіжний захід, - сказала речниця ДБР.

Вона зауважила, що сторона обвинувачення проситиме утримання під вартою без права внесення застави.

Сап'ян також повідомила, що слідство чекає на результати аналізів, які були відібрані у судді після аварії. За її словами, лабораторії потрібно 5-7 днів для експертизи.

Також стало відомо, що київська міська прокуратура внесла до суду клопотання про обрання запобіжного заходу голові Макарівського районного суду Київської області Олексію Тандиру.

Вища рада правосуддя на засіданні у суботу, 27 травня, задовольнила подання заступника генерального прокурора про надання згоди на утримання під вартою судді, якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

У зв’язку з цим, Київською міською прокуратурою увечері 27 травня до Печерського районного суду м. Києва внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Смертельна ДТП в Києві: п’яний суддя на блокпосту збив нацгвардійця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото) Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото)
Жінка переходила дорогу в невстановленому місці.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next