На Рівненщині поліцейська на смерть збила жінку

На Рівненщині поліцейська на смерть збила жінку

Працівники Державного бюро розслідувань розслідують смертельну дорожньо-транспортну пригоду за участі працівниці правоохоронного органу, що сталася у Здолбунові Рівненської області.

Про це повідомляє ДБР.

21 жовтня близько 19:40 у місті Здолбунів Рівненської області правоохоронниця за кермом автомобіля здійснила наїзд на 58-річну жінку, яка переходила нерегульований пішохідний перехід, - ідеться у повідомленні.

Після аварії потерпіла була госпіталізована до лікарні, проте лікарям не вдалося її врятувати.

За результатами освідування водійка була твереза.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил безпеки дорожнього руху, що причинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, СБУ знешкодила антиукраїнське «підпілля»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото) Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото)
Жінка переходила дорогу в невстановленому місці.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next