Зеленський провів засідання Ставки в Одесі

Зеленський провів засідання Ставки в Одесі

Президент Володимир Зеленський в Одесі провів виїзне засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі.

Виїзна ставка в Одесі, – зазначив Зеленський.

Він поінформував, що під час засідання заслухали командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса" Едуарда Москальова щодо оперативної ситуації в зоні його відповідальності. 

Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України Олексій Неїжпапа доповідав щодо захисту узбережної інфраструктури, функціонування зернового коридору й інші важливі питання.

Доповіді Генштабу та Міноборони. Звіти командувачів. Нашим силам вдалося стабілізувати ситуацію на Хортиці, повідомив генерал Сирський, – додав Президент.

Окрім того, Зеленський повідомив: "Важливі доповіді Буданова та Малюка щодо заходів у межах їхньої компетенції. Тут без подробиць".

Нагадаємо, Берлін схвалив українські удари по території рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next