Український підліток загинув у Польщі під потягом

Український підліток загинув у Польщі під потягом

На території Малопольського воєводства в ніч на суботу потрапив під потяг і загинув 17-річний хлопець з України, обставини інциденту ще встановлюють.

Про це повідомляє RMF24.

Нещасний випадок стався в районі міста Бжесько під Краковом в ніч на 3 червня. 

Потяг прямував з Кракова до Тарнува. Нещасний випадок стався близько опівночі. Загинув 17-річний громадянин України, – повідомила речниця місцевої поліції Евеліна Буда.    

Правоохоронці з’ясовують точні обставини інциденту. 

Нагадаємо, У Балтійському морі починаються мастшабні навчання НАТО "BALTOPS"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
У Польщі загинув 39-річний робітник з України У Польщі загинув 39-річний робітник з України
Тргедія сталась у понеділок, 12 квітня, під час заміни опор електромережі у населеному пункті Брусьнік Тарновського повіту (Малопольське воєводство).
Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена" Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.
Loading...
Load next