Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень

Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.

Зокрема з польських лікарень виписали двох українок, які перебували у важкому стані після аварії. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на генконсула України в Любліні Василя Павлюка.

Зі слів генконсула, Т на реабілітацію під Варшавою відправили 28-річну жінку, яка постраждала внаслідок важкого ДТП 6 березня поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, почуває себе зараз значно краще: “Вона була у тяжкому стані — зараз її відправили на реабілітацію під Варшавою. Їй вже краще”.

Зокрема, щодо іншої постраждалої — 74-річної жінки, яка 22 березня постраждала внаслідок аварії поблизу пункту обслуговування пасажирів Кашице, за словами Павлюк, вона переїхала до рідних у Вроцлав і також зараз почуває себе вже набагато краще. Завдяки цьому, з лікарень виписали всіх постраждалих у результаті двох аварій.

Також, як зазначає "Укрінформ", на автомагістралі А4, де розбилися два українські автобуси, наразі закрито з’їзд з дороги до пункту обслуговування пасажирів "Кашице".

"ПОП “Кашице” було закрито, аби спеціально створена комісія в GDDKiA вирішила, як можна покращити безпеку на цьому відрізку дороги”, - розповів речник Генеральної дирекції національних доріг та автомагістралей (GDDKiA) Польщі Шимон Пехов'як.

Проте посадовець зазначив, що після двох автобусних аварій, спеціальні комісії оглядали місце ДТП і не виявили проблем з дорожньою інфраструктурою. 

Читайте також
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Loading...
Load next