Підтоплення Миколаєва: під водою пляжі, яхт-клуб та ресторани на березі

Підтоплення Миколаєва: під водою пляжі, яхт-клуб та ресторани на березі

Велика вода через підрив Каховської ГЕС добралася до Миколаєва – підтоплено пляжі, човникові бази, зупинки громадського транспорту, яхт-клуб та ресторани на березі Дніпро-Бузького лиману.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

Станом на 18 годину 7 червня рівень води в акваторії міста загалом піднявся на 82 см, - сказав Сєнкевич.

За його словами, в мікрорайоні Намив вода вже підступила до зупинкових комплексів, також підтоплено берегову лінію в районі Леваневців (пляж) та Яхт-клубу (ресторани та човникові бази).

Мер також зазначив, що на Намиві, щоб вода не йшла далі на проїжджу частину і до будинків - комунальники укріплюють берег.

В Інгульському та Центральному районах підтоплено три пляжі. У Корабельному районі на вул. Рибній вода дійшла до пірсів човникового кооперативу.

У центрі міста на Нижній Набережній через підняття рівня води просідає ґрунт.

Нагадаємо, Перші жертви повені: на Херсонщині знайшли перших загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+) У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)
У Миколаєві виявили тіло 55-літнього бізнесмена Олега Полякова, який зник безвісти 9 травня. 13 травня оперативники карного розшуку знайшли його тіло в очереті біля річки Інгул.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next