З початку повномасштабного вторгнення повернуто з полону 2526 українців - Зеленський (ВІДЕО)

З початку повномасштабного вторгнення повернуто з полону 2526 українців - Зеленський (ВІДЕО)

Із початку широкомасштабного вторгнення Україна повернула з полону 2526 українців.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Щоразу, коли повертаємо наших людей з російського полону, пам’ятаємо про фундаментальну мету: нікого свого, нічого українського ворогу не залишимо. Вчора ми повернули з полону ще 95 наших хлопців, наших воїнів. Загалом за час після 24 лютого минулого року вже повернуто 2526 українців та українок, - написав Президент.

Він подякував усій команді, яка займається обмінами, і кожному воїну, який забезпечує для України наявність обмінного фонду для звільнення наших людей.

Про всіх пам’ятаємо, кожного і кожну шукаємо, всіх маємо повернути. І повернемо!, - запевнив Зеленський.

Нагадаємо, Україна та Молдова побудують мост через Дністер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next