В Японії курсант застрелив двох військових

В Японії курсант застрелив двох військових

У Японії внаслідок стрілянини, яку відкрив курсант на тренувальному полігоні в Гіфу, загинули двоє військових Сил самооборони.

Про це повідомляє NHK.

Як зазначається, 18-річний кандидат на службу в Сили самооборони Японії відкрив стрілянину з автоматичної гвинтівки невдовзі після початку навчань.

Трьох поранених терміново доправили до лікарні, двоє з них померли. Про стан третьої жертви не повідомляється. Стрільця затримано.

Нагадаємо, У Львові відбувся екватор туру «Нескорені», де збирали кошти на протезування для 11 військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Загострення ситуації у Вірменії: повідомляють про 15 загиблих Загострення ситуації у Вірменії: повідомляють про 15 загиблих
Азербайджан вдався до чергової провокації на східному напрямку вірмено-азербайджанського кордону з використанням артилерії та бронетехніки.
ДБР перевірить відео журналіста Бутусова, де він стріляє з гаубиці (відео) ДБР перевірить відео журналіста Бутусова, де він стріляє з гаубиці (відео)
Слідчі ДБР детально вивчають відео, яке журналіст Юрій Бутусов виклав на своїй сторінці у Фейсбук.
Російсько-українська війна: наші військові збили вертоліт Мі-35М також є успіхи на Запоріжжі та Херсонщині (відео) Російсько-українська війна: наші військові збили вертоліт Мі-35М також є успіхи на Запоріжжі та Херсонщині (відео)
Противник продовжує зазнавати втрат в особовому складі, озброєнні та техніці.
Loading...
Load next