В окупованому Криму планують евакуацію співробітників Чорноморнафтогаз - ГУР

В окупованому Криму планують евакуацію співробітників Чорноморнафтогаз - ГУР

Російська компанія “Чорноморнафтогаз”, що базується в тимчасово окупованому Криму, активно розробляє плани з евакуації співробітників та їхніх родичів з півострова.


Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У ГУР зазначили, що цю та іншу важливу інформацію розвідка щодня отримує від небайдужих жителів тимчасово захоплених територій і нагадує, що громадяни України, які перебувають на цих територіях, можуть наблизити звільнення українських земель Силами оборони України.

Саме завдяки вам вдається не тільки знищувати ворога, а й рятувати життя наших воїнів та цивільних жителів. Саме ваш вклад може стати вирішальним у поверненні Україні кордонів 1991 року, - наголосили в розвідці.

У ГУР просять і надалі повідомляти про розташування російських сил і засобів: пунктів дислокації, адреси проживання особового та керівного складу військ; складів зберігання снарядів та паливно-мастильних матеріалів; точок розміщення, зберігання та ремонту військової техніки; місць розміщення РЕР та РЕБ засобів (характерна ознака: антени та локатори); штабів та пунктів управління; місць зберігання і точок чергування засобів протиповітряної оборони (ППО). Офіційний бот: @povertaemosvoe_bot.

Пишіть активніше, повернення Криму під контроль України неминуче. Чим буде більше інформації — тим швидше настане звільнення, - наголосили в ГУР.

Нагадаємо, Київська компанія допомагала "росатому" будувати 5 АЕС у різних країнах

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next