Задимлення Кримського мосту: в ГУР прокоментували "табельні засоби маскування"

Задимлення Кримського мосту: в ГУР прокоментували "табельні засоби маскування"

Заява окупаційної влади про "табельні засоби маскування, що їх застосовують військові" у районі Севастопольської бухти, є неправдивими.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Слід зауважити, що регулярно окупаційні війська в Криму ігнорують і не погоджують якісь дії чи інформацію з окупаційною владою, колаборантами. Ті змушені щось вигадувати, брехати. Часто ця інформація суперечить одна одній і не тримається купи. Зокрема, часто повідомляється начебто про якісь навчання чи планові роботи окупаційної армії з боку окупаційної адміністрації. Про це місцеве населення не знає, що й вказує насамперед про те, що це брехня. Коли планові заходи відбуваються, то відбуваються якісь оповіщення, - сказав Юсов. 

Він зазначив, що в усіх інших випадках це реагування на ті чи інші дії українських Сил безпеки і оборони або дії з остраху на подібні активності українських захисників. 

Юсов наголосив, що в Криму триває і триватиме планова робота українських Сил безпеки і оборони зі знищення і послаблення потенціалу окупаційної армії і, звичайно, кінцевою метою цього є звільнення півострова.

Сьогодні в Криму для окупантів нема вже безпечних місць. Звичайно, логістика ускладнилась, але Крим продовжується використовуватись як логістичний центр і хаб для агресора, для перекидання сил і засобів для постачання окупаційних військ на півдні тимчасово окупованих українських територій. Тим не менше, вони сьогодні уповільнили деякі логістичні процеси, чим користуються і будуть користуватися українські захисники, - зауважив представник ГУР МО.

Нагадаємо, Окупанти ріжуть на брухт луганські шахти

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка
Отримані кошти підуть на забезпечення армії-окупанта.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео) росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео)
В обох випадках звинуватити планують Україну.
Loading...
Load next